Verzenden

 

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.
Binnen 1 à 3 werkdagen wordt uw pakket verstuurd.

 

Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Sommige artikelen worden voor u gemaakt en is de levertijd circa 2 weken mits het niet op voorraad is. Dit staat ook vermeld bij de producten. 

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Bestelling wordt pas verzonden als de bestelling helemaal compleet verstuurd kan worden! Met andere woorden zit er een product bij met een levertijd dan wordt de gehele bestelling verzonden als dit product binnen is! 

Let op!

Wij kunnen 1 keer per week bestellen bij onze leverancier, die de muurcirkel, wanddoeken, tuinposters, kussen, canvas, inductiekookplaatbeschermers en spatschermen levert!

We bestellen elke zondag.

Heeft u een bestelling geplaats op een doordeweekse dag dan wordt uw bestelling de eerste volgende zondag besteld, zodra de bestelling bij ons binnen is wordt direct uw bestelling verstuurd naar u! 

Is uw bestelling langer vertraagd dan twee weken om wat voor reden dan ook, dan lichten wij u zo snel mogelijk in. 

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Helaas hebben we de verzendkosten en/of gratis verzenden iets verhoogd.  Verzenden is helaas ook duurder geworden voor ons.

 

De verzendkosten bedragen:

  • € 4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 6.50 voor bestellingen onder de € 100
  • € 9,25 Verzenden naar België/Duitsland 
  • € 14,00 Verzenden naar Frankrijk

    Gratis voor bestellingen vanaf € 100

 

!!!Attentie!!!

Indien u muurcirkels van 80 cm besteld en daarbij nog grote artikelen, brengen we extra verzendkosten in rekening ook boven de 100 euro! Boven de 100 euro krijgt 1 keer de verzendkosten van ons maar de extra verzendkosten zijn voor u.
De grote muurcirkels van 80 cm kunnen niet in een doos en dienen apart verpakt te worden. Meerder muurcirkels bij de muurcirkels van 80 cm gaat wel of platte producten.

 

Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen uit Tjerkwerd, op afspraak.


Levering van de pakketten vind meestal plaats door Post NL.
Bij grote pakketten wordt er gekozen voor een andere pakketbezorger.